DIVINOL ASPHALT WMB 20L

DIVINOL ASPHALT WMB 20L

DIVINOL ASPHALT WMB 20L

278.75лв.
  • Код на продукта: DIVINOL ASPHALT WMB 20L
  • Наличност: В наличност

Divinol Asphalt WMB е разработен като агент за освобождаване на асфалт, но също така е доказал отлични свойства като агент за заваряване. Отличен ефект на разделяне се постига при оборудване, машини и гумени притискащи ролки при асфалтиране на асфалт.

При заваряване на метали капките от течен метал, така наречените заваръчни перли или заваръчни пръски, могат да се пръскат от точката на обработка през заваръчния лъч. Те се втвърдяват върху повърхността на детайла и трябва да бъдат отстранени с големи усилия.

 

Това е мястото, където Divinol Asphalt WMB влиза в игра. Продуктът се смесва с вода в концентрация 20-25%, след това емулсията се напръсква тънко върху стоманената заготовка или се нанася с кърпа. След това се извършва процесът на заваряване. След това леко залепналите заваръчни перли или петна могат да бъдат изтрити без никакви проблеми.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
  • Лош
  • Добър

За нас

Фирма КОНИК е създадена през 1995г. В последните 25 години нашите високо-квалифицирани служители придобиха богат опит и способности да откликнат на нуждите на всеки един клиент.