За нас

Фирма КОНИК е създадена през 1995г. От 1997г. стартира дейността си в областта на петролни и химически продукти. В последните 25 години нашите високо-квалифицирани служители придобиха богат опит и способности да откликнат на нуждите на всеки един клиент. Главният ни офис се намира във Варна. Автопарк от нови автомобили, ни дава възможността да реагираме бързо при доставките на територията на цялата страна. През 2011г. фирма КОНИК става официален вносител на марката EUROL, които са единствената холандска компания, която комплексно произвежда смазочни продукти в пълната им гама.  От 2017г. започнахме продажба на серията специални продукти Eurol Specialty /SYN GIS/ , едни от най-високо технологичните греси в света.


През 2012г. регистрирахме в Европейския съюз собствена търговска марка  KONTEX , под която произвеждаме  антифризи, течности за автостъкла, акумулатори , греси, каша за ръце, дистилирана вода и др.


През 2015г. КОНИК и ZELLER+GMELIN GmbH&Co стартираха, успешно партньорство в продажбата на смазочни продукти с марката DIVINOL, еталон за немско качество.


През месец Ноември 2016г. е открит собствен  ЦЕНТЪР ЗА МАСЛА И ГРЕСИ КОНИК, с изградена складова, търговска база, автосервиз за леки автомобили, автосервиз за камиони, бистро и автомивка на площ от 6160м2 .  Целите ни са да предложим пълно сервизно обслужване на световно ниво.

 

За нас

Фирма КОНИК е създадена през 1995г. В последните 25 години нашите високо-квалифицирани служители придобиха богат опит и способности да откликнат на нуждите на всеки един клиент.